Szakkereskedő Szeged

Rólunk

Köszöntöm Önt a DOOR Co. Kft. honlapján.

Jeszenszky Zoltán vagyok, a Kft. tulajdonos ügyvezetője. Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam vállalkozásunkat:
1994. Megalapítottam első vállalkozásomat betéti társaság formájában, mely kertkapuk automatizálására szakosodott.
1995. Megkezdtük garázskapuk értékesítését és beépítését.
1996. Termékpalettánk kibővült a német HÖRMANN vállalat kiváló minőségű termékeivel.
1997. Vállalkozásunkat lakatos műhellyel bővítettük, ahol egyedi igények alapján készítünk udvari és kertkapukat, toló vagy nyíló kivitelben, akár kovácsoltvas elemekből is, illetve egyéb acél szerkezetek tervezését és kivitelezését is vállaljuk.
1998. Megnövelt telepítői létszámmal igyekszünk megfelelni a megnövekedett elvárásoknak és igényeknek.
1999. Újabb létszámnöveléssel és letisztult választékkal - immáron a HÖRMANN termékek hivatalos viszonteladója és beépítőjeként - jól képzett szakembergárdával szolgáljuk ki vásárlóinkat.
2000. Létrehoztuk szervizünket és ezzel felgyorsult a meghibásodott kaputechnikai berendezések javítási folyamata, legyen az általunk vagy más által beszerelt, garanciális vagy garancián túli termék.
2001. Megnyitottuk irodánkat Szegeden a Szabadkai út 83. szám alatt, ezzel is megkönnyítve ügyfeleink széleskörűbb tájékoztatását és kiszolgálását.
2002. Vállalkozásunk cégformáját átalakítottuk, így már a DOOR Co. Kft. áll ügyfeleink rendelkezésére, változatlan kaputechnikai termékkínálat mellett.
2008. Irodánkat bemutatóteremmé fejlesztettük, így már kínálatunk nagy részét működés közben is be tudjuk mutatni érdeklődő ügyfeleinknek.
2009. Viszonteladói szerződést kötöttünk az osztrák INTERNORM homlokzati nyílászáró gyártó vállalattal, hogy Szegeden és környékén is elérhetővé váljanak, Európa legnagyobb és legtapasztaltabb ablak és ajtó gyárának kiemelkedő minőségű termékei.

Remélem, hogy az üzleti életben töltött több mint 15 éves tapasztalatunk, széles nyílászáró és kaputechnikai kínálatunk, kiváló minőségű termékeink, az Ön elégedettségét is elnyerik.

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.